SportFocus & Improove coaching logo

SportFocus & Improove coaching

Openingstijden

SX gebouw - Torenallee 3, Eindhoven, 5617 BA
Ons reserveringsbeleidWelkom op onze reserveringsagenda. Vragen, contact ons gerust. 06-30478390 (Laurens) 06-38534270 (Cees-Jan) 06 41061867 (Bas)
Mail: improovefocus@gmail.com Reminder! Géén zware training of inspanning 48 uur voor een conditietest. Tot snel in ons Lab

Testlab opties

Over ons

Wij Laurens en Cees-Jan van SportFocus en Improove Coaching zorgen voor een totaalpakket op het gebied van alle (duur) sporten. Van inspanningstesten en bikefits tot aan trainingsbegeleiding en beweeganalyses. Alles onder één dak!

Openingstijden

Annuleringsvoorwaarden
Reserveringsbeleid

Beoordelingen

3 beoordelingen
 • Hamza·

  Scan ingepland bij de heer Cees-Jan. Ik trof hem keurig op tijd aan in het lab. De scan verliep zoals afgesproken. Bij aanvang de biometrische gegevens gemeten zoals lengte, gewicht en leeftijd. Vervolgens onder de DEXA gegaan. Cees-Jan toont zeker zijn expertise aan door continu vragen te stellen om een beter beeld te krijgen van de geschiedenis en de toekomst van persoon. Hij ging ook zeer uitgebreid door de scan resultaten heen tot in de details en toonde ‘out-of-the-box’ thinking door rekening te houden met diverse variabelen zoals genetische eigenschappen/modificatie. Ook zijn collega Laurens toonde veel interesse en liet zijn enthousiasme blijken door Cees-Jan aan te vullen met andere relevante data.
  Overal enorm tevreden, zeker en aan te raden en voor herhaling vatbaar.

 • Tim·

  Begin dit jaar langs geweest voor een bikefit+bodyscan, en heb er nu elke keer dat ik fiets plezier van! Het advies was duidelijk en vakkundig, en het Guru systeem zorgt ervoor dat je tijdens de bikefit kunt blijven zitten, en het verschil echt voelt. Nogmaals bedankt Laurens, en ik raad dit zeker aan voor elke wielrenner.

 • Patricia·

  Per toeval bij Laurens terecht gekomen en in gesprek geraakt en begeleid onze tienerzoon méér dan goed met corestability (die aan wielrennen en veldrijden doet). Laurens kijkt met nuchtere blik naar de persoon, stelt samen doelen en heeft kennis van zaken.

Adres

Laat uw merk groeien met Setmore